Гаряча закуска в багеті

28/06/16

Багет розрізати поперек на 3-4 частини. Кожну частину розрізати вздовж на 2 половинки. Акуратно вийняти м'якуш з половинок багета, залишаючи стінки, товщиною ~ 1 см.

Готуємо начинку:

Болгарський перець порізати невеликими кубиками й обсмажити на рослинному маслі ~ 3-4 хвилини. Охолодити. Шинку порізати соломкою. Сир натерти на тертці. Зелень вимити, обсушити й порубати. З'єднати шинку, болгарський перець, сир, зелень і перемішати. Додати в отриману суміш столову ложку  закуски "З шинкою та сиром" і ще раз перемішати.

Приготування:

Підготовлений багет викласти у змащену маслом форму і наповнити начинкою. Запікати 10-15 хвилин в нагрітій до ~ 180 ° С духовці. Подавати в гарячому або холодному вигляді.