Корисні обіди на роботу

09/12/16

Обід - важливий прийом їжі, який ні в якому разі не можна пропускати. З сучасним способом життя він потрапляє якраз на робочий час. Ми замовляємо їжу в офіс або носимо її з собою в пластикових коробочках (ланч-боксах), але побажання завжди однакові - хочеться, щоб вона була максимально смачною і домашньої. Команда «Пікнік-меню» із задоволенням розповість вам про корисні обіди на роботу.

Домашній обід від «Пікнік-меню»

Всім, хто трудиться в офісі з ранку до вечора, не з чуток відомо, як вечірня втома заважає зробити заплановані справи. Іноді сил не залишається навіть для того, щоб подумати, що взяти поїсти на роботу. Але ми готові поділитися з вами експрес-варіантом обіду, який готується за лічені хвилини.

Вам знадобиться:

• жульєн «Пікнік-меню» (з грибами або з куркою і грибами)

• рис / гречка / макарони

• вершкове масло (за бажанням)

Приготування:

1. Варимо рис, гречку або макарони - на ваш вибір. Додаємо за бажанням масло, наполягаємо під кришкою 5 хвилин, а потім даємо охолонути.

2. Вранці укладаємо з собою приготоване заздалегідь блюдо і жульен «Пікнік-меню».

3. На роботі розігріваємо їх - і отримуємо смачний гарячий обід з жульєну, створеного за найкращими рецептами класичної французької кухні, і апетитного гарніру.

Чому ключовим блюдом обіду на роботу, рецепт якого був описаний вище, є Жульєн «Пікнік-меню»? На це є багато причин:

• гармонійне поєднання грибів, сметанному соусі і букета спецій;

• швидке приготування в мікрохвильовій печі всього за 1 хвилину;

• смачне і ситне французьке блюдо;

• домашня атмосфера, якої всім нам так не вистачає в трудові будні.

Тепер ви знаєте, що приготувати на обід на роботу, але ми поділимося з вами ще одним секретом. Грибна закуска і закуска з лісовими грибами відмінно поєднуються з Жульєн «Пікнік-меню». Зробіть бутерброд з однією з цих закусок - і надайте свого обіду ще більш насичений грибний смак!