Пісні страви

20/03/17

Великий піст – особливий період для тих, хто вирішив очистити свій дух і тіло. Крім духовного очищення і дисциплінування своїх звичок, способу життя, необхідно ретельно переглянути раціон харчування. Через значну кількості обмежень, людям, які вирішили дотримуватися посту вперше, найчастіше, буває складно як фізично, так і емоційно.

Так що ж приготувати у піст швидко і смачно? Спеціально для того, щоб період Великого посту пройшов легко і натхненно, ТМ «Пікнік-меню» розробила лімітовану серію закусок «ДО ПОСТу», які виготовлені без використання сировини тваринного походження. Чотири насичених смаки відмінно гармонують з хлібом, гарнірами і овочами.

Щоб зробити період духовного очищення найбільш комфортним, пропонуємо вашій увазі прості і поживні пісні рецепти.

 

«Чарівні печериці»

 

 

Вам знадобиться:

• Печериці;

Закуска «Пікнік-меню» овочі гриль;

• Сіль;

• Борошно;

• Олія соняшникова;

• Зелень.

 

Нарізаємо печериці скибочками середньої товщини, солимо їх, після чого обвалюємо у борошні. Наливаємо на сковороду олію і обсмажуємо гриби. Готові печериці викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню. Подавати до столу такі гриби необхідно з закускою «Пікнік-меню» овочі гриль. Вона додасть вашій страві пряний, насичений смак та аромат.

«Пісні бутерброди»

 

Для того щоб приготувати смачні і ситні пісні бутерброди вам знадобиться:

• Чорний або житній хліб;

Закуска «Пікнік-меню» з баклажанами і кабачками;

• Свіжі огірки;

• Листя салату;

• Зелень.

 

Нарізаємо скибочками хліб. При бажанні, можна злегка обсмажити скибочки на рослинній олії. Намазуємо на кожен шматочок закуску «Пікнік-меню» з баклажанами і кабачками, зверху кладемо кілька листочків салату та огірок, що ми нарізали раніше. Прикрашаємо зеленню. Ваші бутерброди здобудуть нотки ароматного часнику і коріандру і додадуть вам енергії на цілий день.

Тепер ви знаєте, що пісні страви можуть бути не тільки корисними, але й смачними, разом із закусками «Пікнік-меню» «До ПОСТу».