Пісні страви
Великий піст – особливий період для тих, хто вирішив очистити свій дух і тіло. Крім духовного очищення і дисциплінування своїх звичок, способу життя, необхідно ретельно переглянути раціон харчування. Через значну кількості обмежень, людям, які вирішили дотримуватися посту вперше, найчастіше, буває складно як фізично, так і емоційно.
Так що ж приготувати у піст швидко і смачно? Спеціально для того, щоб період Великого посту пройшов легко і натхненно, ТМ «Пікнік-меню» розробила лімітовану серію закусок «ДО ПОСТу», які виготовлені без використання сировини тваринного походження. Чотири насичених смаки відмінно гармонують з хлібом, гарнірами і овочами.
Щоб зробити період духовного очищення найбільш комфортним, пропонуємо вашій увазі прості і поживні пісні рецепти.
«Чарівні печериці»
Вам знадобиться:
• Печериці;
• Закуска «Пікнік-меню» овочі гриль;
• Сіль;
• Борошно;
• Олія соняшникова;
• Зелень.
Нарізаємо печериці скибочками середньої товщини, солимо їх, після чого обвалюємо у борошні. Наливаємо на сковороду олію і обсмажуємо гриби. Готові печериці викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню. Подавати до столу такі гриби необхідно з закускою «Пікнік-меню» овочі гриль. Вона додасть вашій страві пряний, насичений смак та аромат.
«Пісні бутерброди»
Для того щоб приготувати смачні і ситні пісні бутерброди вам знадобиться:
• Чорний або житній хліб;
• Закуска «Пікнік-меню» з баклажанами і кабачками;
• Свіжі огірки;
• Листя салату;
• Зелень.
Нарізаємо скибочками хліб. При бажанні, можна злегка обсмажити скибочки на рослинній олії. Намазуємо на кожен шматочок закуску «Пікнік-меню» з баклажанами і кабачками, зверху кладемо кілька листочків салату та огірок, що ми нарізали раніше. Прикрашаємо зеленню. Ваші бутерброди здобудуть нотки ароматного часнику і коріандру і додадуть вам енергії на цілий день.
Тепер ви знаєте, що пісні страви можуть бути не тільки корисними, але й смачними, разом із закусками «Пікнік-меню» «До ПОСТу».