Що можна приготувати на природі?

23/10/16

Є шашлики на природі з разу в раз вже не так цікаво. Хочеться спробувати щось новеньке, не менше смачне і оригінальне. У цій статті ми підготували для вас унікальне меню на природу. Звичайно, приготування кожного з блюд передбачає наявність мангала. Тому беремо жаровню в руки - і вперед відчувати рецепти!

овочевий бутерброд

овочевий бутерброд

1. Готуємо овочі, миємо й нарізаємо. Болгарський перець - уздовж навпіл (очищаючи від насіння), кабачки - кружечками товщиною 1 см.

2. Посипаємо овочі сіллю і чорним перцем (або будь-якими іншими приправами за смаком).

3. Укладаємо кабачки і болгарський перець на мангал, тримаємо над жаром 2-5 хвилин, а потім перевертаємо і смажимо на решітці ще 5 хвилин.

4. Після того, як овочі приготувалися, акуратно знімаємо їх і викладаємо на паперову серветку.

5. Намазуємо шматочок хліба або тосту гострої закускою «Пікнік-меню» і зверху викладаємо овочі-гриль. За бажанням прикрашаємо бутерброд зеленню або маслинами.

Це тільки перший варіант того, що можна приготувати на природі - а смачно вже від одного прочитання рецепта.

Бутерброд з печерицями

Бутерброд з печерицями

Для приготування цієї страви на природі потрібно попередня підготовка.

1. Свіжі печериці промиваємо і промокаємо паперовими серветками.

2. Складаємо їх в контейнер, заливаємо соком одного лимона, солимо, перчимо до смаку, накриваємо кришкою і відправляємо настоюватися в холодильник на 5-6 годин.

3. Вже на пікніку нанизуємо гриби на шампури або шпажки і тримаємо над жаром до готовності.

4. Готові печериці викладаємо на паперовий рушник.

5. На хліб або свіжоприготовлений тост намазуємо грибну закуску «Пікнік-меню», а зверху викладаємо гриби.

Тепер у вас в запасі є, як мінімум, два нових рецепта того, що приготувати на природу. Експериментуйте - і насолоджуйтеся нетривіальними стравами!