Виробництво

Для реалізації технологічних процесів виробництва закусок «Пікнік-меню» потрібно нестандартне обладнання. Воно було спроектовано працівниками компанії «Тайфун-2000» спільно з провідними фахівцями України в галузі машинобудування.

Технологічний процес

Перший етап технологічного процесу виробництва - визначення вимог до сировини, де головними критеріями є «натуральність», умови виробництва, постачальники.

Слід підкреслити, що у виробничому циклі не використовуються генетично модифіковані інгредієнти, що незмінно визначено політикою компанії в сфері якості та безпеки. Сировина і матеріали піддаються багаторівневому контролю.

Підготовка води

Особлива гордість — це комплексна система водопідготовки, яка полягає у послідовній механічній очистці води, озонуванні, пом'якшенні і видаленні хлору.

В результаті такої підготовки вода за фізико-хімічними, токсикологічними та бактеріологічними показниками відповідає вимогам європейських стандартів, а за смаковими характеристиками наближена до джерельної.

Багаторівневий контроль

Бережні умови обробки сировини, що гарантують безпеку, дозволяють забезпечити максимально можливу харчову та біологічну цінність готової продукції.

Ідентифікація критичних контрольних точок виробничого процесу, комп'ютеризація системи контролю технологічних параметрів дозволяє з максимальною ефективністю проводити багаторівневий контроль і виключити випуск невідповідної продукції.

Великим кроком на нинішньому етапі розвитку є технічне переоснащення виробництва, що забезпечує постійно зростаючий випуск продукції, а це передбачає не тільки наявність відповідних технологічних циклів, а й упорядкування всієї організаційно - технологічної структури і процесів управління, оптимізації технологічних процесів.